מגדל אלקטרה סיטי
רחוב הרכבת 58
תל אביב
6777016
שחף ארבלי
שחף היא עורכת דין במחלקה המסחרית.
עו"ד שחף ארבלי מלווה חברות פרטיות וציבוריות, חברות תעשיה, חברות הייטק, יזמים ומשקיעים בתחום דיני התאגידים ובמגוון תחומי המשפט המסחרי, ובכלל זה בעסקאות מיזוגים ורכישות.
כמו כן, שחף מעניקה ייעוץ וליווי שוטף בכל שלבי חיי התאגיד ובמגוון נושאים מסחריים ותאגידיים, לרבות הסכמי מייסדים, הסכמי בעלי מניות, הסכמי שירותים, הסכמי רכישה והשקעה ועוד.
שחף התמחתה בברנע.
השכלה:
אוניברסיטת רייכמן LL.B ו-B.A בממשל, דיפלומטיה ואסטרטגיה, שנת 2022.
חברות בלשכת עורכי דין:
חברה בלשכת עורכי-הדין משנת 2024
חדשות ועדכונים - שחף ארבלי:
רכישת EPS-Tech על ידי Hyper Global
עורכי הדין אילן בלומנפלד, שי מורחיים ושחף ארבלי מייצגים את EPS Technologies במכירתה לחברת הייפר גלובל בהיקף של למעלה מ- 100 מיליון ש"ח.
העסקה מהווה חלק ממהלך אסטרטגי להרחבת פעילות הייפר גלובל בשוק הביטחוני, כאשר EPS תמשיך לפעול כסדרה לאחר השלמתה.
פרו בונו: ייעוץ משפטי לעמותת שבט הנובה בפרויקט אתר ההנצחה ברעים
משרדנו מלווה את המשפחות השכולות של נרצחי ונרצחות מסיבת הנובה וסייע לאחרונה בהסכם שיתוף פעולה עם עמותת שבט הנובה להקמת ואחזקת פרויקט אתר ההנצחה ברעים. במסגרת כך, סייענו לעמותה בהסדרת מימון והבטחת שיתוף פעולה מכבד בין הצדדים להנצחתם של הנרצחים והנרצחות. עורך דין שגיא גרוס, מוביל את תחום העמותות והמלכ"רים במשרדנו, יחד עם עורכת הדין שחף ארבלי, ליוו את העמותה מתחילת דרכה ועד היום בכל ההיבטים המשפטיים הנלווים לפעילותה.
ישראכרט רכשה 30% מביזי בעשרות מיליוני שקלים
חברת ישראכרט רכשה שליש ממניות חברת הפינטק ביזי שמעמידה הלוואות לעסקים קטנים באמצעות פלטפורמה דיגיטלית לפי שווי של 90 מיליון ש"ח.
עורכי הדין אילן בלומנפלד, דניאל קלינמן ושחף ארבלי ממשרדנו, ליווי את חברת ביזי בעסקה.

