© כל הזכויות שמורות לברנע ג'פה לנדה משרד עורכי דין

מישה גיטרמן
adv Misha Gitterman

מגדל אלקטרה סיטי
רחוב הרכבת 58
תל אביב
6777016

תחומי עיסוק:

מישה גיטרמן

מישה הוא שותף במחלקת שוק הון של המשרד.

 

עו"ד מישה גיטרמן הינו בעל ניסיון של למעלה מ- 30 שנים בליווי עסקאות מימון תאגידי, מיזוגים ורכישות ועסקאות השקעה – מקומיות ובינלאומיות.

 

מישה מייצג קרנות השקעות פרטיות, קרנות הון סיכון ומשקיעים מוסדיים בקשת רחבה של עסקאות מורכבות.

 

בנוסף, מישה מייצג לקוחות הפועלים במגוון תחומים עסקיים, בכל הקשור לפעילותם העסקית והתאגידית, עם דגש מיוחד על ליווי חברות הזנק לאורך כל שלבי התפתחותן, לרבות ובמיוחד בכל הנוגע לגיוס מימון פרטי וציבורי. למישה מומחיות מיוחדת בייצוג משקיעים ומיזמים טכנולוגיים לגיל השלישי.

 

לצד ניסיון משפטי עשיר, עבד מישה במשך שנים רבות כמנהל בכיר בחברת השקעות ואחזקות ציבורית, וכדירקטור בחברות פרטיות וציבוריות.

מישה מדורג על ידי מדריך הדירוג היוקרתי The Legal 500 בתחום הבנקאות והמימון וחבר בנבחרת הדירקטורים הארצית, הנבחרת על ידי רשות החברות הממשלתיות.

השכלה:


אוניברסיטת תל אביב, LL.B, שנת 1995

אוניברסיטת תל אביב, B.A בכלכלה, שנת 1995

חברות בלשכת עורכי דין:


חבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 1996

חדשות ועדכונים - מישה גיטרמן :


18 במאי, 2026

ברנע: ייצוג ארטיביון ברכישת אנדוספן בהיקף של 375 מיליון דולר

אנו מייצגים את ארטיביון, חברה ציבורית אמריקאית הנסחרת בבורסת ניו יורק, העוסקת בפיתוח, ייצור ושיווק של מכשור רפואי למוצרי כירורגיית לב וכלי דם. החברה שכרה את שירותינו לצורך ליווי רכישת החברה הישראלית אנדוספן בהיקף של 375 מיליון דולר. את החברה מייצגים עורכי הדין מיקי ברנע, מישה גיטרמן וטל פרייליך.

1 במאי, 2026

המדריך הגלובלי של Lexology: מיזוגים ורכישות של חברות ציבוריות בישראל

פורסם המדריך הגלובלי של Lexology בתחום מיזוגים ורכישות של חברות ציבוריות, הכולל סקירה של המסגרת הרגולטורית, פרקטיקות השוק והמגמות המרכזיות בתחום. את הפרק הישראלי במדריך כתבו עו"ד מיקי ברנע ועו"ד מישה גיטרמן ממשרדנו, והוא סוקר את ההיבטים המשפטיים והרגולטוריים החלים על עסקאות מיזוגים ורכישות בחברות ציבוריות בישראל.

1 בינואר, 2026

הפרק הישראלי של ליגל 500 לשנת 2025: מדריך השוואתי על בעלי מניות אקטיביסטיים בישראל

המדריך היוקרתי והבינלאומי The Legal 500 מפרסם לראשונה, ב-2025, סקירה מקיפה ופרגמטית על זכויות בעלי מניות, השקעות אקטיביסטיות ורגולציה של ממשל תאגידי. עו״ד מיקי ברנע, השותף המנהל במשרדנו, יחד עם עו״ד מישה גיטרמן, שותף במשרדנו, מציגים את המסגרת המשפטית המקומית בישראל.

לכל העדכונים ממישה גיטרמן >

תחומי עיסוק: