מגדל אלקטרה סיטי
רחוב הרכבת 58
תל אביב
6777016
ליאת קיסרי יהלומי
ליאת היא ראש תחום לקוחות פרטיים, והיא מלווה לקוחות פרטיים ומשפחות עתירות ממון בכל צרכיהם המשפטיים היחודיים.
עו"ד ליאת קיסרי יהלומי, מייעצת בסוגיות מורכבות ללקוחות מגוונים – יזמים, מנהלים, בעלי קרקעות, נאמנים, ראשי חברות משפחתיות, בנקים זרים, Family Offices ועוד.
ליאת מלווה משפחות ואנשים פרטיים ישראלים וזרים (בדגש על ארה"ב, בריטניה, דרום אפריקה ואוסטרליה) בכל הנוגע לתכנון ושימור הון משפחתי, רכישת נכסי נדל"ן יוקרתיים, ניהול נכסי נדל"ן, הסכמים משפחתיים והליכי ירושה.
לליאת הסמכה לפיקוח על ייפוי כוח מתמשך, והיא מעניקה ייעוץ מעמיק בכל הנוגע לניהול נאמנויות ועזבונות, לרבות הכנת צוואות מורכבות הכוללות מגנוני נאמנות, ומטפלת באישור ובקיום צוואות (מקומיות או זרות) ובניהול כלל הליכי הירושה. בנוסף, ליאת מתמחה בליווי ועריכה של הסכמי קדם-נישואין, הסכמי ממון מורכבים, הסכמי חיים משותפים ועוד.
לליאת התמחות בליווי משפחות ויחידים בתהליכי עליה לישראל, וכן בליווי תהליכים משפחתיים-עסקיים חוצי גבולות, מתוך היכרות עם נושאים מסחריים, סוגיות מס, הסכמים בינלאומיים והיבטים משפטיים נוספים.
במסגרת עבודתה, ליאת מייעצת לנאמנים ולאפוטרופוסים ומלווה עסקים משפחתיים בהליכים מורכבים ורגישים של העברת נכסים והון משפחתי, תוך יצירת מנגנונים משפטיים אפקטיביים לשמירה על הון, זכויות יורשים ועוד, ומלווה את לקוחותיה בניהול פעילות פילנטרופית חד-פעמית או שוטפת.
בתשע השנים האחרונות, מדריך הדירוג היוקרתי Chambers and Partners, מדרג את ליאת כעורכת דין מובילה בתחום הלקוחות הפרטיים. לקוחות מתארים אותה כ"תמיד זמינה, תמיד מקצועית, ועבודה איתה מרגישה כמו עבודה עם שותפה אמיתית לעסק – לא רק עורכת דין שמייצגת אותנו".
השכלה:
המרכז הבינתחומי .LL.B ו- BA התמחות בנדל"ן שנת 2005
חברות בלשכת עורכי דין:
חברת לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007
חדשות ועדכונים - ליאת קיסרי יהלומי:
כנס IBA בקופנהגן 2026
מיקי ברנע, סיימון ג'פה, אריאלה דרייפוס, אייל נחשון וליאת קיסרי השתתפו בכנס השנתי של לשכת עורכי הדין הבינלאומית (IBA) לשנת 2026 בקופנהגן. במהלך השבוע נפגשו עם עמיתים מרחבי העולם לשיחות על התפתחויות בשוק, עבודה חוצת גבולות ושיתופי פעולה אפשריים. במסגרת הכנס, עו"ד ליאת קיסרי, שותפה במשרדנו, השתתפה כפאנליסטית בנושא זכויות משפחות להט"ב, הורות חוצת גבולות ופונדקאות, וכמנחת פאנל בנושא שיווק משפטי והאתיקה המקצועית בעידן הדיגיטלי.
ראיון עם עו"ד ליאת קיסרי – השפעת הבחירות בישראל על שוק הנדל"ן
שוק הנדל"ן בתל אביב נכנס לתקופת המתנה, כאשר תושבי חוץ מעדיפים להמתין לתוצאות הבחירות הקרובות. הזהירות נובעת גם משיקולי שערי חליפין ומחששות בנוגע להשלכות הכלכליות האפשריות על ישראל.
עו"ד ליאת קיסרי התראיינה בנושא.
צוואות בינלאומיות: הרצאה במרכז הישראלי להעברה בין דורית
עו"ד ליאת קיסרי, שותפה וראש מחלקת לקוחות פרטיים במשרדנו, הוזמנה על ידי קבוצת תוצר והמרכז הישראלי להעברה בין דורית להרצות בכנס העוסק בצוואות בינלאומיות. ההרצאה עסקה בחשיבות של עריכת צוואות ותכנון עיזבון למשפחות עתירות נכסים ופעילות רב-לאומית בצורה מדוייקת ונכונה, תוך ההבחנה בין נכסים בישראל לבין כאלו שמעבר לים ועל הצורך להתאים את התכנון המשפטי למציאות של משפחות בעלות זיקה למספר מדינות.

