מגדל אלקטרה סיטי
רחוב הרכבת 58
תל אביב
6777016
אילן בלומנפלד
אילן עומד בראש המחלקה המסחרית המקומית ומתמקד בתחום המיזוגים והרכישות (M&A).
עם ניסיון של מעל 20 שנים אילן מייצג לקוחות בעסקאות אסטרטגיות רבות ומגוונות, שהשפיעו על השוק הישראלי במגוון תחומי עיסוק – תעשייה, גז, רפואה, מזון, סביבה, פיננסים קמעונאות ועוד.
לאילן הבנה עסקית מעמיקה, ראייה אסטרטגית רחבה ויכולת לתת שירות משפטי מותאם לצרכי הלקוח. היכולת לשלב חשיבה מסחרית עם מומחיות משפטית מעניקה ערך מוסף ממשי לעסקאות ולמיזמים שבהם הוא מעורב.
אילן מסייע ליזמים בגיבוש מבנה משפטי ועסקי נכון, בהיערכות לגיוסי הון, בניהול משאים ומתנים ובהתוויית אסטרטגיות צמיחה משפטיות ועסקיות מתוך הבנה כי החלטות משפטיות נכונות כבר בשלבים הראשונים יכולות להשפיע באופן מהותי על הצלחה עתידית של המהלך.
תחום המיזוגים והרכישות של המשרד נבחר בעקביות לאחד מהתחומים המובילים בישראל לרבות על ידי מדריך הדירוג המוביל Mergermarket, ומשמש כתובת מרכזית עבור יזמים, משקיעים ותאגידים המעוניינים לבצע עסקאות M&A בעלות ערך אסטרטגי.
אילן דורג על ידי מדריך הדירוג היוקרתי The Legal 500 בתחום המיזוגים ורכישות, המסחרי והתאגידים.
השכלה:
המרכז הבינתחומי .LL.B ו- BA התמחות בשיווק שנת 2005
חברות בלשכת עורכי דין:
חבר לשכת עורכי הדין משנת 2006
חדשות ועדכונים - אילן בלומנפלד:
רנואר וקסטרו-הודיס ישיקו בישראל את מותג הספורט הסיני ANTA
עו"ד אילן בלומנפלד ועו"ד שי מורחיים ממשרדנו ייצגו את קבוצת רנואר במהלך אסטרטגי עם קבוצת קסטרו-הודיס להשקת מותג הספורט הסיני ANTA בישראל. במסגרת העסקה תוקם חברה משותפת, שבה תחזיק קסטרו-הודיס ב-51% וקבוצת רנואר, יחד עם ישראל חן שיכהן כמנכ"ל החברה, ב-49%. הפעילות צפויה להתחיל בשנת 2027 ולכלול חנויות, הפצה סיטונאית ומכירות מקוונות, על בסיס התשתית הקמעונאית של קבוצת רנואר-ING.
אסטרטגיות לניהול עסקאות M&A במציאות העסקית של 2026
משרדנו קיים בשיתוף התאחדות התעשיינים בישראל, BDO ישראל ומזרחי טפחות מפגש מקצועי שעסק באסטרטגיות לניהול עסקאות מיזוגים ורכישות במציאות העסקית של 2026. במסגרת המפגש נדונו ההיבטים המשפטיים, העסקיים והפיננסיים של עסקאות M&A, ובהם זיהוי הזדמנויות, היערכות לעסקה, סוגיות רגולטוריות ותחרותיות, מבני מימון והשלמת עסקאות. באירוע השתתפו מנכ"לים, בעלי חברות, סמנכ"לי כספים ודירקטורים. במהלך המפגש הרצו עוה"ד אילן בלומנפלד, אירית ברודסקי ועידן מילר ממשרדנו על היבטים משפטיים שונים בעולם המיזוגים והרכישות.
כנס אסטרטגיות M&A במציאות משתנה | ברנע והתאחדות התעשיינים
לאור המציאות הכלכלית המאתגרת של 2026, המייצרת לצד האתגרים גם הזדמנויות עסקיות נדירות, אנו נקיים במשרדנו אירוע משותף יחד עם התאחדות התעשיינים בישראל, BDO Israel ומזרחי טפחות שיעסוק בכלים ובאסטרטגיות לניהול עסקאות מיזוגים ורכישות – משלב בחינת ההזדמנות ועד להשלמת העסקה בפועל. עוה"ד אילן בלומנפלד, אירית ברודסקי ועידן מילר ממשרדנו ירצו בכנס שיתקיים ב-7 ביולי, 2026 בשעה 09:00 במשרדנו.

