מגדל אלקטרה סיטי
רחוב הרכבת 58
תל אביב
6777016
אריאלה דרייפוס
לאריאלה ניסיון עשיר במתן ייעוץ שוטף לתאגידים בינלאומיים, חברות ציבוריות ופרטיות, קרנות הון סיכון ופרייבט אקוויטי, יזמים וחברות סטארטאפ.
עו"ד אריאלה דרייפוס מייצגת לקוחות ממגוון רב של תעשיות – הייטק, מדעי החיים, מכשור רפואי, בלוקצ'יין, IoT, מוביליטי, שירותים פיננסיים, סייבר, וגם טכנולוגיה מסורתית.
אריאלה מלווה חברות בניהול מו"מ במסגרת עסקאות פיננסיות ומיזוגים ורכישות מורכבות, שינוי מבנה והקמת שותפויות אסטרטגיות וגיוסי הון.
בנוסף, אריאלה מייעצת לחברות ויזמים הפועלים בתחום מדעי החיים בענייני רגולציה, ניסויים קליניים, דיני פרטיות, נהלים והסכמים.
טרם הצטרפותה למשרד, שימשה אריאלה כעוזרת מחקר של פרופסור דפנה ברק-ארז (כיום שופטת בית המשפט העליון) והתמחתה אצל שופטת בית המשפט העליון דורית ביניש.
מדריכי הדירוג הבינלאומיים Legal500 ו- IFLR1000 מדרגים את אריאלה כעורכת דין מובילה בתחום ההייטק ובתחום המיזוגים והרכישות.
השכלה:
אוניברסיטת בירמינגהם, אנגליה .LL.B בהצטיינות שנת 2005
חבר בלשכת עורכי דין:
חברת לשכת עורכי הדין, משנת 2008
חדשות ועדכונים - אריאלה דרייפוס:
אירוח משלחת יזמים ממקסיקו
משרדנו אירח משלחת יזמים ממקסיקו שהגיעה לישראל ללמוד על הזדמנויות השקעה בשוק ההייטק הישראלי. במסגרת הביקור, אריאלה דרייפוס הרצתה להם על היבטים משפטיים כאשר עושים עסקים בישראל.
עסקת ענק לקבוצת עזריאלי אשר מוכרת את חלקה בקומפאס
עורכת הדין אריאלה דרייפוס, מלווה את קבוצת עזריאלי בכל פעילותה בתחום רכישת חוות שרתים. בשנת 2019 ייצגה אריאלה את הקבוצה ברכישת 20% מחברת קומפאס האמריקאית. אתמול הודיעה הקבוצה כי היא מוכרת את אחזקותיה בחברה לפי שווי פעילות של 5.7 מיליארד דולר, ובניכוי החוב של קומפאס מדובר בשווי של 2.7 מיליארד דולר (כ–10 מיליארד שקל).
דחיית שווי החברה - אריאלה דרייפוס בטור דעה
אריאלה דרייפוס, שותפה במחלקה המסחרית בינלאומית במשרדנו, בטור דעה לCTECH מבית כלכליסט, בו היא מסבירה על האפשרות לדחיית שווי החברה.