מגדל אלקטרה סיטי
רחוב הרכבת 58
תל אביב
6777016
עידן מילר
עידן מילר הינו מנהל תחום חדלות הפירעון והבראת חברות של המשרד.
עו"ד עידן מילר בעל ניסיון של למעלה מ-15 שנה בייצוג ומתן ייעוץ משפטי בתחומים הנוגעים לחדלות פירעון, הכוללים בין היתר שיקום כלכלי של חברות, הסדרי חוב, פירוקים, הליכי כינוס, תביעות ליטיגציה מורכבות, הנוגעות לחבות בעלי תפקיד, נושאי משרה ובעלי מניות ומתן חוות דעת לחברות ונושאי משרה בנושאים הקשורים לחדלות פירעון.
עידן מייצג חברות, עמותות, בעלי שליטה, נושים, משקיעים, נושאי משרה ובעלי תפקיד ואף היה מעורב בהסדרי חוב והבראה, מהגדולים והמורכבים בארץ, הכוללים חדלות פירעון של חברות קמעונאות, תשתית, תעשייה, טכנולוגיה ונדל"ן.
עידן נמנה ברשימה הארצית האקסקלוסיבית של נאמנים מפעילים בהליכי חדלות פירעון של תאגידים, שנבחרה על ידי ועדה ציבורית ומקרבה ממנים בתי המשפט בעלי תפקיד בתיקי חדלות פירעון מורכבים, הכרוכים בהפעלת התאגיד כ"עסק חי".
קודם להצטרפותו למשרד, עידן שימש כשותף במשרד עורכי דין גדול בתחום חדלות הפירעון וההבראה. כמו כן, עידן שימש כעוזר הוראה ומתרגל באוניברסיטת חיפה.
השכלה:
אוניברסיטת חיפה, .LL.B. ו - BA בכלכלה (בהצטיינות) שנת 2003
אוניברסיטת בן גוריון, MBA (בהצטיינות) שנת 2013
חבר בלשכת עורכי דין:
חבר לשכת עורכי דין משנת 2004
חדשות ועדכונים - עידן מילר:
חדלות פירעון: ריבוי הבקשות לקבלת הסדר חוב
עו"ד עידן מילר, מנהל תחום חדלות פירעון והבראת חברות במשרדנו, מתראיין לגלובס ומבהיר כי "מה שרואים בעיתון זה רק קצה הקרחון".
לדבריו ישנם כיום הסדרי חוב שקטים שלא מתפרסמים של חברות קבלניות, הייטק, רכש בטחוני ועוד המתרחשים מתחת לפני השטח.
ברנע: ליווי רשת "אניס" בהליך הבראה ושיקום כללי
עורכי הדין עידן מילר, מיכאל דובין ולירון דהן ממשרדנו, ליוו את רשת מוצרי הטבע "אניס" בתוכנית הבראה והסדר חוב, לאחר שהרשת נקלעה לחובות של
22.9 מיליון ש"ח. במסגרת הליך זה, הגישו עוה"ד בקשה לבית המשפט המחוזי, למנות לה נאמן. בבקשה עלה כי החובות, שצברה הרשת הם בין היתר תוצאה של הרחבת הסניפים ועליית אחוז הריבית וכי הרשת פועלת כבר ליישום תוכנית ההבאה הכוללת - צמצום של סניפים הפסדיים, סגירתו של מפעל אריזה בקריית ענבים, התייעלות וצמצום ועוד. החברה מבקשת מינוי נאמן וגיבוש הסדר לחובותיה.
מגבלות חדשות בנוגע להעדפת השיקום של חברה יזמית שקורסת
בפסק דין שניתן לאחרונה, בעניין בכר נדל"ן, בית משפט קבע עדיפות לזכויותיהם של בעלי הזכויות, ויצר מכשול משמעותי בפני מאמצי שיקום של חברות התחדשות עירונית, אשר ביחס לפרויקטים בראשית דרכם, מחויבים לקבל את הסכמתם של בעלי הזכויות. עידן מילר, מנהל תחום חדלות הפירעון והבראת חברות של המשרד, מציג את הקשיים בעקבות הפסיקה החדשה בטור דעה לגלובס.