
מגדל אלקטרה סיטי
רחוב הרכבת 58
תל אביב
6777016
טרי אלמוזלינו ארנון
טרי עומדת בראש מחלקת הנדל"ן של משרדנו, ולה ניסיון רב בליווי עסקאות נדל"ן, לרבות ליווי וייעוץ משפטי בתחום הנדל"ן המניב.
עם ניסיון של מעל ל- 20 שנים, טרי מייעצת במגוון רחב של פרויקטים ועסקאות נדל”ן בכל הקשור ליזמות, מימון, פיתוח, ליטיגציה ועוד.
יחד עם הליווי המשפטי בעסקאות נדל”ן, מלווה טרי את לקוחותיה בנושאים מסחריים שונים ושוטפים, וייצוג בפני הערכאות השונות.
טרי שימשה בעבר כיועצת משפטית וחברת הנהלה בחברת ארנה סטאר גרופ בע”מ, והייתה אחראית, בין היתר, על כל המערך המשפטי של החברה.
בין לקוחותיה של טרי נמנים חברות נדל”ן מהגדולות בארץ, משקיעי נדל”ן, יזמים פרטיים וחברות מתחום הלוגיסטיקה והתשתיות.
הכרה במדריכי דירוג
כמומחית בתחום הנדל”ן טרי מדורגת באופן אישי על ידי מדריך הצ’יימברס כעורכת דין מובילה בתחום.
השכלה:
המרכז הבינתחומי בהרצליה .LL.M שנת 2011
המרכז הבינתחומי בהרצליה .LL.B ו - BA במנהל עסקים בהצטיינות שנת 2002
חברות בלשכת עורכי דין:
חברת לשכת עורכי הדין משנת 2003
חדשות ועדכונים - טרי אלמוזלינו ארנון:
ייצוג קבוצת עזריאלי בפרויקט דיור מוגן חדש במסגרת מכרז ממשלתי
אנו מלווים את קבוצת עזריאלי בהקמת פרויקט דיור מוגן חדש בשכונת שדה דב בצפון תל אביב, לאחר שעזריאלי זכתה במכרז ממשלתי להקמת מתחם מגורים מוגן רחב היקף. מתחם שדה דב, שהוקם על שטח שדה התעופה הישן, צפוי להפוך לרובע מגורים חדש הכולל כ-16,000 יחידות דיור, פארק מרכזי ושימור של אלמנטים היסטוריים.
ייצוג קבוצת עזריאלי בפרויקט דגל "עזריאלי טאון" בתל אביב
המשרד מייצג את קבוצת עזריאלי בפרויקט דגל בתל אביב - עזריאלי טאון, הכולל שני מגדלי משרדים רבי קומות המונים 50 קומות כל אחד, מגדל רב קומות בן 63 קומות למגורים, לצד שטחי מסחר ומרחבים ציבוריים פתוחים. המשרד מלווה את הקבוצה בפרויקט מקצה לקצה.
ייצוג חברת אאורה בתכנית פינוי בינוי של 800 דירות חדשות בנשר
משרדנו מייצג את חברת אאורה בפרויקט פינוי‑בינוי גדול בשטח של כ־6.2 דונם בצפון‑מערב נשר, הכולל הרס של כ־152 דירות ישנות והקמה של כ־800 יחידות דיור חדשות לצד שטחי מסחר, תעסוקה ומבני ציבור. הפרויקט כולל שדרוג איכות חיים: הרחבות לדירה קיימת (כ־15 מ"ר) + מרפסת שמש (כ־12 מ"ר), חניה, מחסן, ממ"ד ותשתית פיתוח עשירה, כולל מימון קרן תחזוקה ל‑10 שנים ואפשרות לחלוקת רווחים לדיירים הקיימים.