© כל הזכויות שמורות לברנע ג'פה לנדה משרד עורכי דין
טרי אלמוזלינו ארנון

מגדל אלקטרה סיטי
רחוב הרכבת 58
תל אביב
6777016

תחומי עיסוק:

טרי אלמוזלינו ארנון

טרי עומדת בראש מחלקת הנדל"ן של משרדנו, ולה ניסיון רב בליווי עסקאות נדל"ן, לרבות ליווי וייעוץ משפטי בתחום הנדל"ן המניב.

עם ניסיון של מעל ל- 20 שנים, טרי מייעצת במגוון רחב של פרויקטים ועסקאות נדל"ן בכל הקשור ליזמות, מימון, פיתוח, ליטיגציה ועוד.

 

יחד עם הליווי המשפטי בעסקאות נדל"ן, מלווה טרי את לקוחותיה בנושאים מסחריים שונים ושוטפים, וייצוג בפני הערכאות השונות.

 

טרי שימשה בעבר כיועצת משפטית וחברת הנהלה בחברת ארנה סטאר גרופ בע"מ, והייתה אחראית, בין היתר, על כל המערך המשפטי של החברה.

 

בין לקוחותיה של טרי נמנים חברות נדל"ן מהגדולות בארץ, משקיעי נדל"ן, יזמים פרטיים וחברות מתחום הלוגיסטיקה והתשתיות.

 

הכרה במדריכי דירוג

כמומחית בתחום הנדל"ן טרי מדורגת באופן אישי על ידי מדריך הצ'יימברס כעורכת דין מובילה בתחום. 

 

השכלה:


המרכז הבינתחומי בהרצליה .LL.M שנת 2011

המרכז הבינתחומי בהרצליה .LL.B ו - BA במנהל עסקים בהצטיינות שנת 2002

חברות בלשכת עורכי דין:


חברת לשכת עורכי הדין משנת 2003

חדשות ועדכונים - טרי אלמוזלינו ארנון:


15 באוקטובר, 2026

ביזפורטל | קריסת קבלן: מעמד הפיצויים לרוכשים וההשלכות על מימון פרויקטים

בפסק הדין בעניין קושוקרו קבע העליון כי פיצויים בגין איחור במסירה שנוצרו ממועד מינוי הכונס ואילך הם הוצאות ההליך, הקודמות לחובות המובטחים בשעבוד צף. עו"ד טרי אלמוזלינו-ארנון, ראש מחלקת הנדל"ן במשרדנו, מסבירה בביזפורטל כיצד הפסיקה עשויה להשפיע על תמחור האשראי, דרישות ההון והבטוחות והפיקוח על פרויקטים למגורים.

27 בספטמבר, 2026

פסקי הדין החשובים של תשפ"ו של מרכז הנדלן – ראיון עם טרי אלמוזלינו ארנון

במסגרת סקירה של פסקי הדין החשובים שניתנו בשנה החולפת, פנה מרכז הנדל"ן למשפטנים בכירים בענף הנדל"ן ומיסוי מקרקעין.

כמומחית בתחום, התראיינה טרי אלמוזלינו ארנון בכתבה ופירטה על פסיקה בה בית המשפט העליון קבע שבעסקאות מקרקעין לא מספיק רק להוכיח שהצדדים התכוונו להתקשר בעסקה - חשוב שגם יהיה מסמך כתוב שמבטא את ההסכמות.

5 במאי, 2026

גלובס: ערי הדרום מובילות גם בבנייה לתעשייה ולוגיסטיקה

אזור הדרום, שהוביל בשנים האחרונות בצמיחה בהיקפי הבנייה למגורים, רשם השנה לראשונה גם את מספר התחלות הבנייה הגבוה ביותר בייעוד תעשייה ולוגיסטיקה. עו״ד טרי אלמוזלינו ארנון, שותפה וראש מחלקת הנדל״ן במשרדנו, התראיינה לגלובס על מגמה זו ועל פעילותה בליווי יזמים בדרום. לדבריה, התרחבות הפעילות באזור נובעת משילוב של יעילות הרשויות המקומיות והבנה של צורכי היזמים, לצד מחירים נוחים ביחס למרכז הארץ.

לכל העדכונים מטרי אלמוזלינו ארנון >

תחומי עיסוק:

    ברנע
    Privacy Overview

    This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

    // load AI chatbot on test page