
מגדל אלקטרה סיטי
רחוב הרכבת 58
תל אביב
6777016
אריאלה דרייפוס
לאריאלה ניסיון עשיר במתן ייעוץ שוטף לתאגידים בינלאומיים, חברות ציבוריות ופרטיות, קרנות הון סיכון ופרייבט אקוויטי, יזמים וחברות סטארטאפ.
עו"ד אריאלה דרייפוס מייצגת לקוחות ממגוון רב של תעשיות – הייטק, מדעי החיים, מכשור רפואי, בלוקצ'יין, IoT, מוביליטי, שירותים פיננסיים, סייבר, וגם טכנולוגיה מסורתית.
אריאלה מלווה חברות בניהול מו"מ במסגרת עסקאות פיננסיות ומיזוגים ורכישות מורכבות, שינוי מבנה והקמת שותפויות אסטרטגיות וגיוסי הון.
בנוסף, אריאלה מייעצת לחברות ויזמים הפועלים בתחום מדעי החיים בענייני רגולציה, ניסויים קליניים, דיני פרטיות, נהלים והסכמים.
טרם הצטרפותה למשרד, שימשה אריאלה כעוזרת מחקר של פרופסור דפנה ברק-ארז (כיום שופטת בית המשפט העליון) והתמחתה אצל שופטת בית המשפט העליון דורית ביניש.
מדריכי הדירוג הבינלאומיים Legal500 ו- IFLR1000 מדרגים את אריאלה כעורכת דין מובילה בתחום ההייטק ובתחום המיזוגים והרכישות.
השכלה:
אוניברסיטת בירמינגהם, אנגליה .LL.B בהצטיינות שנת 2005
חברות בלשכת עורכי דין:
חברת לשכת עורכי הדין, משנת 2008
חדשות ועדכונים - אריאלה דרייפוס:
ייצוג חברת Henkel בהשקעה אסטרטגית
עו"ד אריאלה דרייפוס, שותפה במחלקה המסחרית הבינלאומית, יחד דין וינברג, ליוו את חברת Henkel בהשקעתה האסטרטגית בסטארטאפ הישראלי Feelit Technologies.
עסקה בינלאומית בסקטור הטכנולוגי הושלמה
עוה"ד אריאלה דרייפוס, שותפה במחלקה המסחרית הבינלאומית, יחד עם עו"ד תמר גרינשטיין, ליוו את Arm, יחד עם White & Case, בסבב גיוס Series D של חברת הסטארט-אפ הישראלית ProteanTecs.
ברנע: ייצוג Munich Re ברכישת Next Insurance ב-2.6 מיליארד דולר
משרדנו ייצג את את Munich Re בהסכם לרכישת Next Insurance בסכום של כ-2.6 מיליארד דולר. את הלקוח ייצגו עורכי הדין אריאלה דרייפוס ודין ויינברג. כמו כן, עורכי הדין חנא דאהר ופאדי עטאללה ייצגו בהיבטי מיסים; עו"ד נטע ברומברג, בהיבטי דיני עבודה וד"ר אבישי קליין בהיבטי פרטיות שנבעו מהעסקה.