מגדל אלקטרה סיטי
רחוב הרכבת 58
תל אביב
6777016
רז לנדאו
רז הינו עורך דין במחלקת המימון והתאגידים הציבוריים של המשרד.
עו"ד רז לנדאו מייצג ומלווה חברות פרטיות וציבוריות לאורך שלבי התפתחותן ומעניק ליווי משפטי בנוגע לכלל פעילותן וענייניהן המסחריים.
רז מייצג חברות ציבוריות מובילות ומלווה אותן באופן שוטף בפעילותן בשוק ההון הישראלי. במסגרת זו מעניק רז ליווי משפטי בנוגע להנפקות ציבוריות ופרטיות, במסגרת גיוסי הון וחוב, לרבות הנפקות ראשוניות (IPO) ומשניות של ניירות ערך בישראל, היבטי ממשל תאגידי, לרבות ליווי משפטי לדירקטוריונים שונים על וועדותיו, טיפול בעסקאות בעלי עניין, מדיניות תגמול בכירים, מיזוגים ורכישות, ליווי חברות ציבוריות בכל הנוגע לממשק מול רשות ניירות ערך והבורסה לניירות ערך בתל אביב ועוד.
השכלה:
המרכז האקדמי למשפט ולעסקים, LL.B., שנת 2017
המרכז האקדמי למשפט ולעסקים, BA. במנהל עסקים, שנת 2017
חברות בלשכת עורכי דין:
חבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2019
חדשות ועדכונים - רז לנדאו:
קבוצת חג'ג' אירופה בעסקת השקעה אסטרטגית
עוה"ד אלעד רשטיק ורז לנדאו ממשרדנו ליוו את קבוצת חג'ג' אירופה בגיבוש וחתימה על הסכם השקעה עם אבי לוי, בעל השליטה בלהב אל.אר ויו"ר דלק ישראל, במסגרת עסקה מורכבת הכוללת פוטנציאל מימוש אופציות בהיקף כולל של עד 50 מיליון ש"ח. העסקה בוצעה כחלק ממהלך גיוס הון רחב של החברה, שנועד לחזק את איתנותה הפיננסית ולתמוך בצמיחתה בתחומי הנדל"ן והאנרגיה ברומניה.
ברנע: ייצוג חג'ג' אירופה בהנפקת אג"ח סדרה ה' בהיקף של כ-94 מיליון ש"ח
עורכי הדין אלעד רשטיק ורז לנדאו ממחלקת שוק ההון במשרדנו ליוו את חברת חג'ג' אירופה בהנפקה של הרחבת אג'"ח סדרה ה' בהיקף כולל של כ-94 מיליון ₪, עם ריבית של %5 במח"מ של 3.1 שנים. זאת, לאחר שזכתה ב-5 מכרזים נוספים להקמה ופיתוח תשתיות גז בחו"ל עם תמורה צפויה בגובה של כ-16 מיליון אירו.
ברנע: ייצוג חג'ג' אירופה בהנפקה ציבורית בסך של כ-50 מיליון ש"ח
עו"ד אלעד רשטיק ועו"ד רז לנדאו ממחלקת שוק ההון במשרדנו ליוו את חברת חג'ג' אירופה בקשר להשלמת הנפקה ציבורית של מניות ואופציות בהיקף של כ-50 מיליון ש"ח.

