© כל הזכויות שמורות לברנע ג'פה לנדה משרד עורכי דין

Together is empowering

חיפוש לפי תחום

חדשות ועדכונים / ניר  אלתר

הזדמנות לחברות לקחת חלק בפרויקט המטרו של תל אביב – פרויקט התשתיות הגדול בתולדות ישראל

לפני מספר ימים, ולאחר חודשים של ציפייה, חברת נת"ע – נתיבי תחבורה עירוניים בע"מ – הכריזה על תחילת הליך המיון (Pre-Qualification) ופרסמה הזמנה להגשת בקשה מוקדמת להשתתפות במכרזים לביצוע עבודות (Infra 1) של קווי המטרו בעיר תל אביב(PQ 589/2025).

דוראל סגרה מימון ענק של 1.3 מיליארד דולר לפרויקטים סולאריים בארה"ב

קבוצת דוראל השלימה עסקת מימון אסטרטגית בהיקף של 1.3 מיליארד דולר עם הבנקים HSBC, Santander ו-KeyBank. המימון מיועד לפיתוח פרויקטים סולאריים מהגדולים ביותר שידעה ארצות הברית. עו"ד סמואל הנרי סמואל ועו"ד ניר אלתר מהמחלקה המסחרית הבינלאומית ייצגו את דוראל וחברות מגדל בעסקת הענק.

ברנע: ייצוג חברת קופטר טכנולוגיות מים בעסקת השקעה

עורכי הדין חן שקד וניר אלתר ייצגו את חברת קופטר טכנולוגיות מים, סטרטאפ לטיהור בריכות שחייה, בהשקעה של כ- 7.5 מיליון ₪, שבוצעה על ידי החברה הציבורית פארמוקן.

קופטר טכנולוגיות הוקמה בשנת 2022 באמצעות תמיכת חממת הטכנולוגיה InNegev.

ייצוג QDM בעסקה עם חברת החשמל

עורכי הדין חן שקד וניר אלתר ייצגו את QDM (Quantum Designed Materials) בעסקת השקעה של כמיליון דולר עם חברת החשמל. בנוסף לעסקה, נחתם הסכם לשיתוף פעולה שיאפשר לחברת החשמל לבצע פיילוט לבחינת הטכנולוגיה של החברה והתאמתה לצרכיה.