© כל הזכויות שמורות לברנע ג'פה לנדה משרד עורכי דין

חיפוש לפי תחום

כל העדכונים /  הייטק

11 ביולי, 2024

קורס בינה מלאכותית ליועצים משפטיים

משרדנו השיק קורס ייחודי ליועצים משפטיים ואמש התקיים מפגש הסיכום במשרדנו. הקורס התקיים בשיתוף שיתוף מייקרוסופט, TrusIZ ו Taylor Wessing UK ועסק ברגולציית AI, ניסוח ומשא ומתן הכולל היבטי פרטיות והסכמי בינה מלאכותית, והתמודדות עם אירועי דליפת מידע.

25 ביוני, 2024

ברנע: אירוח “Demo Day” של אקסלרטור ATOBE של מכללת עזריאלי להנדסה

שמחנו לארח את אירוע ה-Demo Day של אקסלרטור ATOBE ממכללת עזריאלי להנדסה. במהלך האירוע, יזמים הציגו את המיזמים החדשניים שלהם בפני קהל משקיעים.

13 ביוני, 2024

מה חשוב לכלול בהסכמי Advisory Board?

אדוויזורי בורד הוא לא אורגן מאורגני החברה, ואין חוק המחייב להקים אחד כזה, אבל הוא חלק חשוב ממעגל החיים של סטארט-אפ. התקשורת עם חברי האדוויזורי בורד מחייבת עריכת הסכם ייעוץ מקיף וברור, כדי לייצר תקשורת מיטבית בין חברי האדוויזורי בורד לסטארט-אפ, וכדי למנוע בעיות עתידיות באירועי מכירה או סבב גיוס.

10 ביוני, 2024

ייצוג QDM בעסקה עם חברת החשמל

עורכי הדין חן שקד וניר אלתר ייצגו את  QDM (Quantum Designed Materials) בעסקת השקעה של כמיליון דולר עם חברת החשמל. בנוסף לעסקה, נחתם הסכם לשיתוף פעולה שיאפשר לחברת החשמל לבצע פיילוט לבחינת הטכנולוגיה של החברה והתאמתה לצרכיה.

6 ביוני, 2024

סטארטאפים: ליווי תכנית מעוף טק צפון הנגב

משרדנו גאה להעניק ליווי משפטי למעוף טק, מאיץ הסטארטאפים בצפון הנגב, ולהעניק שירותים משפטיים למיזמים השונים. "מעוף טק" היא תוכנית שמופעלת על ידי הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים במשרד הכלכלה והתעשייה, שמטרתה, בין היתר – עידוד, קידום ופיתוח עסקים בשדרות וביישובי עוטף עזה (חבל תקומה).

9 במאי, 2024

ייצוג קבוצת T-REX וחברת Finsight

עורכי הדין איתי גורה, מאיר ווינקלר וענבר קציר ייצגו את שני הצדדים בעסקה בה נמכרו כלל נכסיה של T-REX, סטרטאפ בתחום האשראי הפרטי, לחברת הפינטק האמריקאית.

8 במאי, 2024

ברנע: ייצוג שינז ברכשיתה על ידי Team Internet Group plc

עורכי הדין סיימון ג'פה, איתי גורה, ענבר קציר ואביחי אסולין ליוו את שיניז בעסקה במסגרתה נרכשו כל מניותיה על ידי Team Internet Group plc, תאגיד שיווק ומדיה מקוונים בינלאומי מוביל. שיניז נרכשה בסכום של 41.8 מיליון דולר. 

2 באפריל, 2024

ברנע: אירוח כנס קשרי משקיעים ועתיד המסחר בשוק ההון

שמחנו לארח את הפורום הישראלי לקשרי משקיעים, במסגרתו התקיימה שיחה אחד על אחד עם מיכה סטוקס - יוטיובר פיננסי וארמי רוזן -  מנהל קשרי משקיעים, AppsFlyer וחבר בועדת ההיגוי של הפורום הישראלי לקשרי משקיעים. כמו כן, בכנס זה הרצה גם ד"ר צבי גבאי - ראש מחלקת שוק ההון במשרדנו.

31 במרץ, 2024

ייצוג One Peak בהשקעה של 100 מיליון דולר

סיימון ג'פה, יובל לזי, מאיר וינקלר, טל פרייליך-חי, נופר רוז דוד ודנה בן יהודה ייצגו את One Peak, קרן השקעות בריטית, בסבב השקעות בסטארטאפ הישראלי Coro, המפתח פלטפורמת ניהול סיכוני סייבר לעסקים קטנים.

18 במרץ, 2024

שינויים בשוק אבטחת המידע והסייבר: ד"ר אבישי קליין התראיין לגלובס בנושא

ד"ר אבישי קליין, ראש מחלקת פרטיות וסייבר במשרדנו, התראיין לגלובס ודיבר על ניהול הסיכונים במצב הנוכחי.

13 במרץ, 2024

אירופה: חוק לפיקוח ובקרה על פיתוח ויישום טכנולוגיות בינה מלאכותית

חוק הבינה המלאכותית חל, בדומה לחקיקה כלל-אירופאית אחרת, גם על חברות שאינן מאוגדות באיחוד האירופאי אלא רק מציעות בו שירותים, ולפיכך, הוא עשוי לחול גם על חברות ישראליות המציעות שירותים באירופה.

11 במרץ, 2024

רשות החדשנות: קרן הזנק חדשה - 'Boost להייטק'

רשות החדשנות מקווה לעודד צמיחה של חברות הזנק בעלות טכנולוגיות חדשניות דרך השקה של קרנות הזנק חדשות, שישקיעו בסבבי Pree Seed, Seed ו-Round A.

5 במרץ, 2024

זכויות יוצרים: בית המשפט בארה"ב דחה חלק מהטענות נגד OpenAI

נושא זכויות היוצרים וההגנה עליהן מצוי בליבת השימוש של חברות העושות שימוש בטכנולוגיית בינה מלאכותית. על-כן, חשוב לוודא, שככל שקיימים הסכמים בין שחקנים שונים במשק ובין ספקי טכנולוגיית בינה מלאכותית, אלה יכללו הוראות המגינות על אותם .שחקנים מפני טענות משפטיות ביחס לזכויות היוצרים

29 בפברואר, 2024

פינטק: ד"ר צבי גבאי הרצה באוניברסיטת רייכמן

 ד"ר צבי גבאי, ראש מחלקת שוק הון במשרדנו, הרצה באוניברסיטת רייכמן ודיבר על רגולציה בתחום הפינטק.

22 בפברואר, 2024

תקנות הגנת הפרטיות בקליפורניה נכנסות לתוקף

החלטת בית המשפט על תחילת תהליכי האכיפה, בנוסף להוראות החוק הכלליות הנאכפות כבר כיום, צפויה להוביל לעליה ממשית באכיפה כנגד חברות העומדות בתנאי הסף של חוק הגנת הפרטיות בקליפורניה (CCPA/CPRA).

28 בינואר, 2024

כותרת: דיני הפרטיות והבינה המלאכותית בישראל ובעולם: מבט ל-2024

המגמות שנראו ב-2023 וודאי ימשיכו ויעמיקו ב-2024, עם רגולציה הולכת ומתפתחת על כלי AI, סוגיות חדשניות של פרטיות ואבטחת מידע וניסיון של רשויות בארץ ובעולם להדביק את הקצב בו הטכנולוגיה משתנה ומשנה את פני העולם העסקי.

24 בינואר, 2024

ברנע: וובינר בנושא ניהול סיכונים בהתקשרות עם ספקי בינה מלאכותית

משרדנו קיים וובינר בשיתוף עם ארגון היועצים המשפטיים בישראל, במסגרתו ד"ר אבישי קליין, מוביל את פרקטיקת הפרטיות, הסייבר וה- AI במשרד, דיבר על הסיכונים האפשריים בהתקשרות עם ספקי בינה מלאכותית.

22 בינואר, 2024

מדריך משפטי להטמעת כלי AI בארגון

בעוד שכלי AI יכולים לתרום תרומה משמעותית לעסקים, גם אם אינם טכנולוגיים, חשוב להכיר היטב את החשיפות שכלים אלה עשויים לייצר, כדי לבצע בחינה והטמעה באופן חוקי ושקוף.

21 בינואר, 2024

אסם מעבירה את זכויות הקניין הרוחני שלה לנסטלה הבינלאומית

עורכי הדין יובל לזי והראל פרלמוטר התראיינו לגלובס לכתבה בנושא העברת זכויות הקניין הרוחני של אוסם לנסטלה, והצביעו על השלכות אפשריות של המהלך על הכלכלה הישראלית.

4 בינואר, 2024

זכויות יוצרים ו-AI: ה-New York Times תובע את OpenAI ואת מיקרוסופט

המתח בין שמירה על זכויות יוצרים של יוצרי תוכן לבין פיתוח של פלטפורמות AI מגיע שוב לפתחם של בתי המשפט. האם רגולציה מתאימה תוכל ליישב בין הצרכים השונים?