© כל הזכויות שמורות לברנע ג'פה לנדה משרד עורכי דין

Together is empowering

חיפוש לפי תחום

חדשות ועדכונים /  הייטק

30 בספטמבר, 2012

ברנע מייצגים את Dune Medical Devices

דיון מדיקל השלימה גיוס פרטי של 21 מיליון דולר,  הגיוס יבוצע בשני שלבים. 14 מיליון דולר יתקבלו מיידית ו–7 מיליון דולר נוספים יועברו באוקטובר הקרוב. הגיוס נעשה על רקע ההצלחה של מוצר הדגל של החברה, המרג'ין פרוב, אשר קיבל אישור FDA בתחילת 2013, והושק לפני כשנה. המוצר משמש את המנתח בזמן ניתוח כריתת שד ומאפשר לו לבדוק אם כל הגידול הסרטני הוסר.

27 באפריל, 2011

ברנע מייצגים את אייבורי מחשבים בע"מ

ברנע ייצג את חברת אייבורי מחשבים בע"מ, חברה פרטית קמעונאית מובילה בישראל בשיווק ובמכירת מחשבים, ציוד היקפי למחשבים ואלקטרוניקה בידורית , ומייסדיה, בעסקה עם חברת פרימיום (פי.אי.אייץ) אחזקות בע"מ, חברה ציבורית הנסחרת בבורסה בתל-אביב, בה רכשה פרימיום 51% ממניות אייבורי, ברכישה מהמייסדים ומהחברה, בתמורה כוללת של כ-15.5 מיליון ש"ח.

19 באוגוסט, 2014

ברנע מייצגים את Spirent Communications PLC

המחלקה המסחרית של המשרד ייצגה את Spirent Communications PLC., חברה תקשורת אנגלית מובילה, הנסחרת בבורסה בלונדון, ואת חברת הבת שלה ברכישת הטכנולוגיה של חברת  רדויז'ן, אשר מפתחת, מייצרת, ומשווקת ציוד תקשורת שמאפשר העברה בזמן אמת של וידיאו, קול ונתונים על גבי רשת האינטרנט. סכום העסקה הינו 25 מיליון דולר

21 באוגוסט, 2014

האם תעשיית ההייטק הישראלית מצליחה להשאר יציבה לאור מבצע צוק איתן

למבצע צוק איתן השפעה שלילית על הפעילות הכלכלית בישראל. אך האם המבצע משפיע על תעשיית ההייטק הישראלי? מיקי ברנע, ראש מחלקת ההייטק של המשרד התראיין בנושא בתוכניות כלכליות מובילות בגלי צהל וברשת ב

7 בספטמבר, 2014

StartUp Open - אירוע הגמר

 ברנע מעניקים חסות ראשית לתחרות שמטרתה לספק ליזמים הצעירים במה לחשוף את יכולות החברה שלהם. אירוע הגמר הארצי, של התחרות הבינלאומית  לסטארטאפים מתחילים תתקיים ב- 22 לספטמבר בירושלים.

9 בספטמבר, 2014

סמינר - תכנית אופציות לעובדים

הסמינר, אורגן על ידי Esop אקסלנס, מבית אקסלנס נשואה ועל ידי Startau ופנה אל חברות סטארטאפ ויזמים בתחילת דרכם.הרצאתו של עזרא עסקה בנושא Real life lessons: Mistakes to avoid in your options plan

24 בספטמבר, 2014

הזוכה בתחרות ה "StartUp Open Israel" היא חברת BreezoMeter

חברת BreezoMeter, היא הזוכה בתחרות לסטארטאפים מבטיחים, StartUp Open Israel, שהתקיימה אתמול במרכז צעירים במרכז בירושלים, בנוכחות ראש העירייה, ניר ברקת, גופי השקעות, יזמים טכנולוגיים, מנהלי חברות הייטק, חוקרים וממציאים. החברה הזוכה בתחרות התמודדה בשלב הגמר מול שש חברות אחרות, ותייצג את ישראל ברשימה האקסקלוסיבית, "GEW50” שם תתמודד בחודש נובמבר במהלך שבוע היזמות העולמי על חבילת הפרסים העולמית של התחרות מול החברות האחרות ברשימה האקסקלוסיבית. בריזומיטר השיקה אפליקציה המאפשרת למשתמשים לראות מה הם נושמים סביבם בזמן אמת. (תמונה בצד) החברה נמצאת במגעים מתקדמים עם חברות גדולות ושווקים ייחודיים אחרים על מנת לשלב את הטכנולוגיה של החברה במוצרים שלהם. מיקי ברנע, שותף מנהל בברנע, אשר העניקו חסות ראשית בכנס, הוסיף, "אני שמח על ההזדמנות שהייתה למשרד ברנע ושות' לקחת חלק באירוע זה. הודות לניסיוננו הרב בליווי יזמים מתחילת דרכם לאורך כל שלבי המיזם עד לביסוסם כחברות הזנק בתחומי הטכנולוגיה ומדעי החיים, יכולנו לתרום בבחינת ובחירת המתמודדים בתחרות. אני שמח שהתאפשר לי להעניק לדור הבא של היזמים במה להציג את הרעיונות שלהם ולקבל חשיפה בינלאומית".

24 בספטמבר, 2014

משרד ברנע מייצג את Global Invacom Group Ltd.

משרד ברנע ייצג את חברת Global Invacom, חברה בינלאומית אנגלית, אשר מונפקת בבורסה וב – AIM  בלונדון. החברה פועלת בתחום מערכות תקשורת ללווינים ורכשה את One Path network הישראלית.

14 באוקטובר, 2014

האם מרכזי המחקר ופיתוח של גוגל ואפל בישראל הם ברכה לאומת הסטארט-אפ?

ממחקר של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה הישראלית עולה כי 63% מכל ההשקעות במרכזי מו"פ  מגיעות מחברות טכנולוגיה בינלאומיות הפועלות בארץ. מעל 67% מכל העובדים במרכזים אלו  מועסקים על-ידי חברות זרות שהקימו כאן מרכזי מחקר כגון Facebook, Google, Apple, Microsoft, IBM, Intel, HP ועוד. חברות כאלה מעסיקות לא פחות מ- 34 אלף עובדים, כאשר מספר המועסקים עולה כל שנה. למעשה, ניתן לומר כי נוכחותן בארץ של חברות ענק הולכת ומתרחבת ככל שחברות נוספות מבינות את היתרונות הטמונים בהקמת מרכזים אלו בישראל. אולם, נתונים אלה מצליחים להרגיז גורמים מסוימים בארץ, בין השאר מכיוון שלטענתם, הצמיחה והידע שנולדים במרכזי המחקר מעניקים לחברות הזרות גישה ראשונית לטכנולוגיות פורצות-דרך. שר המדע, הטכנולוגיה והחלל, יעקב פרי, אף הרחיק לכת באומרו ש"הכלכלה של ישראל נשענת באופן ניכר על מימון מחקר ופיתוח מארצות אחרות ... זה מצב עדין ... שבו הנהנים העיקריים מהיצירתיות הישראלית הינם החברות הרב-לאומיות." אני טוען אחרת - מרכזים אלו  מספקים הכשרה ומטפחים את העובדים הישראלים המבריקים ביותר ומשמשים למעשה כאינקובטורים עבור היזמים הצעירים. הרבה מעובדים אלה עוזבים את החברות הרב-לאומיות כשהם מוכנים להקים חברות הזנק משלהם, מצוידים בקשת של מיומנויות, ידע ונסיון משמעותיות שצברו במהלך עבודתם במרכזי המו"פ האלה. בנוסף, עולה כי פעילותם של מרכזי מו"פ זרים ושל חברות רב-לאומיות בארץ מהווה מקור ליצירת תעסוקה, בניית עסקים חדשים וכמובן, תורמת לתפוקה הכלכלית בארץ. על מנת לטפח יזמות טכנולוגית ישראלית מקורית, מדינת ישראל לא יכולה לוותר על המרכזים הטכנולוגיים של החברות הרב-לאומיות. אין טעם לבכות על כך שהתוצרים המפותחים אצלנו בסופו של דבר מיוצאים לחו"ל. אדרבא, יש לשמוח שחברות אלו מפעילות מרכזים בארץ ומספקות הכשרה לאלפי עובדים, חושפות את העובדים לתהליכים ושיטות עבודה בינלאומיים ומכשירות קרקע פורייה לרכישות של טכנולוגיות ישראליות מקוריות. בהעדר מרכזים אלה, ספק אם תעשיית ההיי-טק הישראלית החדשנית והייחודית היתה מגיעה לפסגות שהיא השיגה בשנים האחרונות.

9 בדצמבר, 2014

הכנס השני של משרדי עורכי דין זרים בישראל

כמומחה בתחום הטכנולוגיה, הוזמן מיקי ברנע להנחות את פאנל ההייטק בכנס משרדי עורכי דין הזרים השני. הכנס מפגיש זו השנה השנייה בין עשרות משרדי עורכי דין זרים מרחבי העולם הפעילים בישראל – לבין משרדי עורכי הדין המקומיים הגדולים והבולטים בישראל. פאנל ההייטק יעסוק במעמדה של ישראל בעולם כאומת הסטארטאפים, חברות הייטק ציבוריות, טרנדים עכשווים בעולם ההייטק ועוד.

4 בינואר, 2015

מרכזי הפיתוח הזרים בישראל – מרכיב חיוני בסטארטאפ ניישן

אנו ניצבים בפני תקופה של זעזועים – הבחירות הקרבות, השינויים במדינות ערב השכנות והמהלכים שיוזמת הרשות הפלסטינית. תוצאתם של תהליכים אלה עלולה להביא לשינוי דרמטי במגמת פעילותם של מרכזי הפיתוח של חברות ההייטק הזרות בישראל. קשה להתחיל ולדמיין את השפעת יציאתם של מרכזי הפיתוח על הכלכלה הישראלית בכלל ועל האקו-סיסטם (עולם עסקי שלם התלוי במוצר) של ההיי-טק בפרט.   אין כיום עוררים על כך שבמדינת ישראל מתקיימת תעשיית הייטק מפותחת, שייצרה אקו-סיסטם הכולל חברות בשלבי פיתוח שונים, קהילת משקיעים ענפה וגם מרכזי פיתוח של חברות בינלאומיות. תעשיית ההייטק בסטארטאפ ניישן משכה ומושכת תאגידים בינלאומיים מרחבי העולם המפעילים כאן מרכזי פיתוח, בין אם בעקבות רכישת חברות ישראליות ובין אם כחלק ממהלך ייזום של יצירת נוכחות מקומית.

17 בפברואר, 2015

סקירת תעשיית ההייטק בישראל ע"י המגזין הבריטי The Lawyer

תעשיית ההייטק בישראל: על אף מבצע "צוק איתן", שנת 2014 היתה שנה מוצלחת להייטק הישראלי. חברות הטכנולוגיה הישראליות יצאו להנפקות בורסאיות בהיקף של 2.3 מיליארד דולר, דבר שהפך את 2014 לאחת משנות האקזיטים החזקות בעשור האחרון. המגזין האנגלי היוקרתי, The Lawyer, כינס עורכי דין מובילים, ביניהם עו"ד סיימון ג'פה, על מנת לדון במגמות השונות והאתגרים העומדים בפני החברות הפועלות בתעשיית ההייטק הישראלית.

15 במרץ, 2015

ברנע מייצגים את אתנה סמארטקארד סולושנס בע"מ

ברנע ייצגו את חברת אתנה סמארט קארד סולושנס ואת בעלי המניות של החברה בעסקת מכירת החברה לחברת NXP Semiconductors NV ההולנדית, אשר מונפקת בנאסד"ק. המשרד מייצג את אתנה סמארט קארד סולושנס, חברה טכנולוגיה אשר תומכת ביצרני כרטיסים, חברות דפוס לאומיות ומטמיעי מערכות עם פתרונות מתקדמים לכרטיסים חכמים מרגע הקמת החברה.

30 באפריל, 2015

ראיון משותף- מיקי ברנע שותף מנהל ברנע ומנכ"ל IVC מר קובי סימנה

מיקי ברנע, שותף מנהל ברנע וקובי סימנה, מנכ"ל IVC התראיינו לביזפורטל- הפורטל הכלכלי הפיננסי המקיף בישראל, וסיפקו תמונת מצב של תחום זירות המסחר הפיננסיות בישראל.  בראיון התייחס מיקי להשפעת הסדרת הרגולציה על התחום. 

7 במאי, 2015

חברות רבות מתחום המסחר הפיננסי המקוון נפגשו עם בתי השקעות ומשקיעים בכנס ייחודי לתחום

בכנס הייחודי שהתקיים ב 5.5 נפגשו חברות המסחר הפיננסי המקוון עם משקיעים בטכנולוגיות ובחברות בתחום, לרבות מנהלי קרנון הון-סיכון, מנהלי אקסלרטורים ומנטורים בעולם ההייטק והיזמות. בכנס, שאורגן על ידי ה- IVC ומשרד ברנע דנו באתגרים ובהזדמנויות בתחום זה, ברגולציה והשפעותיה

14 במאי, 2015

האם תעשיית המסחר הפיננסי המקוון היא חלק מההייטק הישראלי?

מאמרו של מיקי ברנע, שותף מנהל וראש מחלקת הטכנולוגיה במשרד ברנע, פותח את פרק האינטרנט במדריך ההיי-טק השנתי של ארגון ה- IVC. המאמר עוסק בצמיחת תעשיית המסחר הפיננסי המקוון והשאלה האם יש להתייחס לחברות פיננסיות אלו כחברות היי-טק. 

21 במאי, 2015

משרד ברנע אירח משלחת יזמים מפרו

כחלק משיתוף הפעולה של המשרד עם Startau, מרכז היזמות של אוניברסיטת תל אביב, אירח המשרד משלחת יזמים מפרו. מיקי ברנע, שותף מנהל של המשרד  וליאור וייצמן, Startups Academia Ecosystem Manager, at IBM הרצו למשלחת בנושא ההייטק והחדשנות בישראל.

3 ביוני, 2015

תחרות הסטארטאפ אופן ישראל 2015 יוצאת לדרך זו השנה השנייה

תחרות הסטארטאפ אופן של רשת היזמות העולמית GEN - Global Entrepreneurship Network יוצאת לדרך זו השנה השנייה בישראל.התחרות בשיתוף עם משרד ברנע, הרשות לפיתוח ירושלים, JNext, עיריית ירושלים, משרד ראש הממשלה, פורום MIT ליזמות בישראל, IATI וגופים נוספים, היא אחת התחרויות הגדולות בעולם. גמר התחרות בישראל יתקיים בספטמבר 2015, כאשר הגמר העולמי מתקיים מדי שנה במהלך שבוע היזמות העולמי (GEW) בנובמבר. הסטארטאפ, שיזכה בסטארטאפ אופן ישראל, ידורג אוטומטית ברשימת 50 הסטארטאפים המבטיחים בעולם ובנוסף יזכה לחבילת הטבות משמעותית

12 ביולי, 2015

איך מפזרים את אבק הכוכבים של ההיי-טק הישראלי על הבורסה בת"א?

מעמדה של ישראל כסטרטאפ ניישן בא לידי ביטוי גם בריבוי חברות הטכנולוגיה המקומיות הרשומות למסחר בבורסות בארה"ב ובלונדון. לצד ההצלחה בחו"ל, הבורסה בתל אביב מעולם לא הצליחה להפוך את עצמה ליעד אטקרטיבי לחברות הטכנולוגיה הישראליות. בעוד שחברות טכנולוגיות רבות מעדיפות כיום את אופציית הרכישה על פני הנפקה ציבורית, הרי שגם לגבי רובן של החברות המבקשות להנפיק, הבורסה בתל אביב אינה אטרקטיבית, או כלל רלוונטית, והן מעדיפות לפנות לבורסות בחו"ל.