© כל הזכויות שמורות לברנע ג'פה לנדה משרד עורכי דין

Together is empowering

חיפוש לפי תחום

חדשות ועדכונים / חן שקד

ברנע: ייצוג חברת קופטר טכנולוגיות מים בעסקת השקעה

עורכי הדין חן שקד וניר אלתר ייצגו את חברת קופטר טכנולוגיות מים, סטרטאפ לטיהור בריכות שחייה, בהשקעה של כ- 7.5 מיליון ₪, שבוצעה על ידי החברה הציבורית פארמוקן.

קופטר טכנולוגיות הוקמה בשנת 2022 באמצעות תמיכת חממת הטכנולוגיה InNegev.

קטגוריות: הייטק | סטארטאפים | עסקאות השקעה | תאגידים

ייצוג QDM בעסקה עם חברת החשמל

עורכי הדין חן שקד וניר אלתר ייצגו את QDM (Quantum Designed Materials) בעסקת השקעה של כמיליון דולר עם חברת החשמל. בנוסף לעסקה, נחתם הסכם לשיתוף פעולה שיאפשר לחברת החשמל לבצע פיילוט לבחינת הטכנולוגיה של החברה והתאמתה לצרכיה.

קטגוריות: הייטק | סטארטאפים | עסקאות השקעה

רשות החדשנות: קרן הזנק חדשה - 'Boost להייטק'

רשות החדשנות מקווה לעודד צמיחה של חברות הזנק בעלות טכנולוגיות חדשניות דרך השקה של קרנות הזנק חדשות, שישקיעו בסבבי Pree Seed, Seed ו-Round A.

רשות החדשנות מפרסמת קול קורא להקמת מועדוני אנג'לים

כחלק משורה של מהלכים לעידוד יזמות ולעידוד ההיי-טק בישראל, רשות החדשנות מעניקה תמיכה למועדוני אנג'לים חדשים.

רשות החדשנות מממנת הוכחת היתכנות (Proof Of Concept)

מסלולי המימון להוכחת התכנות מאפשרים ליזמים ומיזמים צעירים מרווח נשימה בדרך מרעיון למוצר, עוד לפני כניסתם של משקיעים חיצוניים למערך השיקולים.

התאגדות של חברה במדינה זרה: מה צריך לקחת בחשבון?

בראיון לכלכליסט, עו"ד חן שקד מייעץ מהם השיקולים שיש לקחת בחשבון בהחלטה היכן לרשום את החברה, מהו הדין החל על חברות שבוחרות להתאגד בחו"ל, מה העלויות ומהם שיקולי המס שעל החברות לשקול בכובד ראש.

קטגוריות: תאגידים

החשיבות של הסכמי העברת חומרים

הסכמי העברת חומרים (MTA) מיועדים לקבוע את התנאים וההגבלות של העברת חומרים השימוש בהם, וההגנה על הקניין הרוחני שלהם.

ברנע: השתתפות בהאקתון לחדשנות רפואית של אוניברסיטת ת"א

עו"ד חן שקד שימש כשופט וישמש כיועץ המשפטי של הזוכים בתחרות ועו"ד הדין ענבר גורליק, דנה בן יהודה וענבר קציר שימשו כמנטוריות והעניקו למשתתפים בתחרות אינפוטים מקצועיים.

קטגוריות: תאגידים

לעשות עסקים בישראל: חדשנות בישראל וכיצד לקחת בה חלק

ישראל נהנית משילוב ייחודי של מצוינות אקדמית וגישה יזמית, וכתוצאה מכך קמות בה חברות סטארט-אפ רבות. מקורן של חלק גדול מהטכנולוגיות, שהן הבסיס לחברות הסטארט-אפ, הוא במוסדות אקדמאיים. ישראל נחשבת זה מכבר כאתר אטרקטיבי להשקעות בקרב תאגידים רב-לאומיים, המבקשים למנף את האקדמיה החדשנית ואת יכולות המו"פ של התעשייה.

סטארטאפים: כמה שווה ההמצאה שלכם

הסכמי רישיון הינם מאבני היסוד של חברות טכנולוגיה המבוססות על קניין רוחני. הסכם רישיון הינו חוזה משפטי בין שני צדדים, הידועים כנותן רישיון ומקבל רישיון. נותן הרישיון מעניק למקבל הרישיון זכות שימוש ורישיון מוגבלים ומנגד, מקבל הרישיון מקבל על עצמו שורה של תנאים הנוגעים לשימוש במוצר ותשלום בעבור השימוש.